-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,96% 0,11
-
GRAM ALTIN
7331,14% -0,06
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
MART AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİYLE DEVAM EDİYOR
Ataşehir Belediyesi, sanatseverleri Mart ayında da kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürüyor.
Her yaşa hitap eden etkinlik programında; konser, sergi, söyleşi, tiyatro oyunları, stand up gösterileri ve atölyeler yer alacak.
Ataşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri dopdolu bir programla Mart ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Mart ayı kültür sanat programı içerisinde; konser, sergi, söyleşi, yetişkin tiyatrosu ve çocuklar için tiyatro oyunları ile atölyeler yer alacak. Bir ay boyunca yetişkinlere ve çocuklara yönelik toplam 35 kültür sanat etkinliği düzenlenecek.
Etkinlikler kapsamında, Ataşehir Belediyesi’nin 2010 yılından beri sürdürdüğü “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesindeki resim eğitimlerine katılan kursiyerler, “Karşıt Sanat” isimli resim sergisini düzenleyecekler. 6 Mart’ta İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde açılışı yapılacak sergi, 16 Mart’a kadar ziyaretçilere açık olacak.
Müziğe Gönül Vermiş Kadınlar Konser Verecek
Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, 7 Mart Cuma günü İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde Neşet Ertaş Kültürevi Türk Halk Müziği Kadın Topluluğu tarafından bir konser verilecek. Müziğe gönül vermiş çalışan, emekli, ev hanımı ve 18 yaş üzeri kadınların bir araya gelmesiyle doğan topluluk, kadınların yaşadığı sevinci, hüznü ve sevgiyi anlatan türkülerle, onların gücünü ve yeteneklerini müziğin evrensel diliyle ifade edecekler.
16 Mart’ta İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Çanakkale Zaferi’nin tarihimizdeki yerini daha derinden hissetmek adına Gürsel Göncü’nün konuşmacı olacağı söyleşiye ev sahipliği yapacak.
Etkinliklerin konser bölümü kapsamında, Ataşehir Belediyesi Halk Müziği Topluluğu 6 Mart Perşembe günü İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde, Ataşehir Belediyesi Sanat Müziği Korosu ise 12 Mart Çarşamba günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne alacak.
Hem Yetişkinlere Hem de Çocuklara Yöenlik Tiyatrolar Sahnelenecek
Yetişkin tiyatroları bölümünde ise Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde; “Kendine Ait Bir Oda”, “Fernweh” ve “Bir Terennüm” isimli oyunlar sahnelenecek.
Etkinliklerin çocuk tiyatroları bölümünde de; “Kukla Apartmanı”, “Miyav”, “Benim Güzel Pabuçlarım” ve “Dans Eden Ev” isimli oyunlar Ataşehirli miniklerle buluşacak.
Çocuklara yönelik düzenlenen atölyeler kapsamında; “Salvador Dali’nin Origami Gemisi”, “Masal”, “Benim Uğur Böceğim”, “Parmak Kukla”, “Okyanusumu Tasarlıyorum” “Mono Baskı” “Heykel”, “Seda Aksoy Evren ile Etkileşimli Okuma” ve “P4c Drama” isimli atölyeler düzenlenecek.
“Yazarlar Çocuklarla Buluşuyor” etkinlikleri ise Mart ayında, Özge Lokmanhekim ve Göktuğ Canbaba’nın katılacağı söyleşilerle devam edecek.
İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde ücretli düzenlenen "Konuk Yapımlar" bölümünde ise; 2 Mart Pazar günü Doğu Demirkol’un Stand Up gösterisi, 4 Mart Salı günü “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin”, 11 Mart Salı günü “Maviydi Bisikletim”, 12 Mart Çarşamba günü “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” ve 13 Mart Perşembe günü de “Leyla ile Mecnun Değil” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Ayrıca 15 Mart Cumartesi günü Bekir Develi’nin Stand Up gösterisi düzenlenirken, 15 Mart Cumartesi ve 16 Mart Pazar günleri “Bir Bilmecem Var Çocuklar” isimli çocuk tiyatrosu, 25 Mart Salı günü ise “Oscar” isimli yetişkin tiyatrosu sahnelenecek.
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu
BAŞKAN GÜNERİ VE YÖNETİMİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Yükleniyor



