-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Yaşlılar Merkezi’ni geliştiren pozisyonda olacağız
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl: Yaşlılar Merkezi’ni geliştiren pozisyonda olacağız.
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, 65 yaş üstü büyüklerin kendi yaşıtları ile gündüz saatlerinde sosyal bir ortamda kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret etti. Merkeze gelen büyükler ile sohbet eden Başkan Eren Ali Bingöl, “Betona sıkışmış bir yaşamdan doğayla buluşan, eğitim gören, birçok açıdan kendini geliştiren, arkadaş edinen, sosyalleşen bir alana geçişin yerindeyiz. Biz burayı geliştiren bir pozisyonda olacağız” dedi.
Günlük yaşam faaliyetlerini bağımsız olarak yapabilen, yalnızlık hissi duyan, engeli olup dışarı çıkmakta zorlanan büyüklere hizmet veren Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi ve Hobi Bahçesi, faaliyetlerine devam ediyor. Yaşlılar Merkezi, alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler, atölyeler, Kur’an kursu, okuma-yazma kursu ve ekim yapmak için tesis edilen bahçe bostanları ile merkeze gelen büyüklerin sosyal yönlerini geliştirme imkânı sağlıyor. Merkezde gerçekleştirilen etkinliklere eşlik eden Başkan Eren Ali Bingöl, büyüklerin meyve ve sebze ektikleri bahçe bostanlarını da ziyaret etti. Başkan Bingöl’e eşi Ayşegül Kılınç Bingöl ve Başkan Yardımcısı Sinem Gülenç de eşlik etti.
“YAKIN ZAMANDA KAPASİTEYİ NASIL ARTTIRABİLECEĞİMİZİ KONUŞACAĞIZ”
Yaşlılar Merkezi’nin çok önem arz ettiğini belirten Başkan Eren Ali Bingöl, “Yaşlılar Merkezi’mizde okuma kursu, el becerisini geliştiren atölyeler, Kur'an kursumuz, büyüklerimizin kendi alanlarında ürün yetiştirebildikleri bahçe bostanlarımız var. Betona sıkışmış bir yaşamdan tekrar doğayla buluşan, eğitim gören, birçok açıdan kendini geliştiren, arkadaş edinen, sosyalleşen bir alana geçişin yerindeyiz. Biz burayı geliştiren bir pozisyonda olacağız. Yakın zamanda kapasiteyi nasıl arttırabiliriz onu konuşacağız. Çok kıymetli olan bu çalışmayı destekliyor ve geliştiriyor olacağız. Bugün de birlikte el ürünleri yaptık, sohbet ettik. Okuma yazma öğrenen yaş almış büyüklerimizle sohbet ettiğimde onların gözündeki öğrenme aşkını gördüm. İnsan bu şekilde büyük bir ders de alıyor ve ben daha fazla öğrenebilirim diyor” şeklinde konuştu. Yaşlılar Merkezi’nde bulunmaktan çok memnun olduğunu belirten Ayşegül Kılınç Bingöl ise “Merkezde gerçekleştirilen etkinliklerle, doğada yapılan işlerle Tuzla'daki yaş almış büyüklerimiz çok şanslılar, şanslarının daha da artacağını düşünüyorum” dedi.
“YAŞLILAR MERKEZİ BİZİM OKULUMUZ”
Yaşlılar Merkezi’ne düzenli olarak gelen Gazi Özkalay ise “Burada en genç talebe benim. Yaşlılar Merkezi bizim okulumuz, her şeyden önce haftada iki gün vakit geçiriyoruz. Artı olarak bize verdikleri hobi bahçeleriyle ilgileniyoruz” diye konuştu.

GELENEKSEL İFTARA YOĞUN KATILIM
MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR MİTİNGİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Yükleniyor



